Over ons

Hoe ziet het bedrijf eruit achter de schermen

Geen ondernemersstress meer door altijd voorradige, kwalitatieve boba’s en een snelle levering.

Vanaf 2022 produceert en levert Boba 4 You boba’s met een Europese kwaliteit en service.

Afgelopen jaren is er een tekort aan Popping Boba en andere producten rondom Bubble Tea, door de enorme toename in de vraag. Leveranciers kunnen bestellingen niet geheel of geheel niet leveren, waardoor u als ondernemer genoodzaakt bent om beperkt open te gaan, of nog erger, uw onderneming voor onbepaalde tijd te moeten sluiten. In deze nieuwe situatie duurt het vaak 6 weken voordat een bestelling aankomt en vaak voldoet deze levering niet aan uw behoefte. Ook mede-oprichters Hans Engelsman en Sandra Gerritsen liepen tegen deze problemen aan. Zij moesten hun winkel voor een korte tijd sluiten. Vanuit dit probleem ontstond het idee om het beter te doen met Boba 4 You.

Nooit meer zonder popping boba voorraad

Ons verhaal

Boba 4 You

Al na de eerste kennismaking met Bubble Tea waren Hans Engelsman en Sandra Gerritsen verkocht. Zij wilden hun passie en enthousiasme voor dit product delen met iedereen. Daardoor besloten zij in 2017 Bubble Tea te verkopen op straat vanuit een oude ijskar. Hoewel er in de eerste jaren genoeg tegenslagen zijn geweest, is de vrolijke kar van Hans inmiddels een begrip geworden. Tegenwoordig komen mensen van heinde en ver ook naar zijn winkel in Groningen om een Bubble Tea te drinken.

Met de feedback vanuit de winkel van Hans Engelsman en Sandra Gerritsen weten we bij Boba 4 You precies wat er in de markt speelt. Door continue een vinger aan de pols te houden, kennen wij het probleem en de behoefte. Dit proberen we terug te vertalen naar een klantvriendelijke service, topkwaliteit en een snelle levering.

Het team

Tije de Boer

Managing director & Sales

Rob de Boer

Sales

Johannes Eilander

Finance

Zelf even proeven? Vraag ons gratis probeerpakket aan.


Gratis Popping Boba sample aanvragen

Winkelwagen